Υαλουρονικό οξύ το όπλο ενάντια στη γήρανση

Εάν η εικόνα που παρουσιάζετε έχει αρχίσει να μη σας ικανοποιεί καθώς οι πρώτες ρυτίδες και η χαλάρωση έχουν κάνει την εμφάνισή τους, το υαλουρονικό οξύ είναι η ιδανική θεραπεία.

Πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες μεθόδους αισθητικής ιατρικής παγκοσμίως. Τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά και η διάρκειά τους κυμαίνεται από οκτώ έως δεκαοκτώ μήνες ενώ δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος παρενεργειών.

Το υαλουρινκό οξύ είναι ένας υδρόφιλος πολυσακχαρίτης, ένα φυσικό συστατικό που υπάρχει στον οργανισμό μας. Ο κύριος ρόλος του είναι να συγκρατεί την υγρασία και να διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος. Από την ηλικία των 25 ετών η παραγωγή του αρχίζει να μειώνεται σταδιακά με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει θαμπό και να χάνει τη σφριγηλότητά του.

Ποια η δράση του υαλουρονικού οξέος;

Το υαλουρονικό οξύ:

  • χαρίζει βαθειά ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα
  • αυξάνει την ελαστικότητα και μειώνει τη χαλάρωση
  • σβήνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες

Σε ποιους απευθύνεται η θεραπεία;

Η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες  άνω των 30 ετών που θέλουν να σβήσουν τα σημάδια του χρόνου. Το κόστος του δεν είναι απαγορευτικό και ο καθένας ανεξαρτήτου οικονομικής κατάστασης μπορεί να κάνει αυτό το δώρο στον εαυτό του.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία

Η διαδικασία πραγματοποιείται στο ιατρείο, είναι απλή, σχεδόν ανώδυνη και η διάρκειά της δεν ξεπερνά τα είκοσι λεπτά. Ο γιατρός πραγματοποιεί πολλαπλές εγχύσεις υαλουρονικού οξέος στα σημεία που εμφανίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα όπως το μεσόφρυο, το πόδι της χήνας, οι ρινοπαρειακές αύλακες κτλ. Ο πόνος είναι σχεδόν ανεπαίσθητος  και γίνεται εύκολα ανεκτός αφού έχει προηγηθεί επάλειψη με ειδική αναισθητική αλοιφή.

Αρκεί μόνο μία συνεδρία για να καταφέρετε να γυρίσετε πίσω το χρόνο και να αποκτήσετε ξανά  το νεανικό και δροσερό πρόσωπο που ονειρεύεστε.