Παγώστε το χρόνο με νήματα προσώπου!

Όλοι έχουμε ακούσει για τα νήματα. Πρόκειται για μια καινοτόμο θεραπεία που υπόσχεται να μας κάνει να δείχνουμε χρόνια νεότεροι. Όποιος και αν είναι ο βαθμός της χαλάρωσης που παρουσιάζει το πρόσωπο ή ο λαιμός σας, μπορείτε να την αντιμετωπίσετε ανώδυνα, χωρίς γενική αναισθησία με την χρήση των νημάτων.

Τι ακριβώς είναι τα νήματα;

Τα νήματα είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται εδώ και τρεις δεκαετίες για τη συρραφή των τραυμάτων. Μετά από ορισμένο διάστημα, συνήθως έξι έως οκτώ μηνών, απορροφώνται από τον οργανισμό χωρίς να προκαλούν απολύτως καμία παρενέργεια. Επιπλέον έχουν την ιδιότητα να ενεργοποιούν τους ινοβλάστες προκαλώντας την αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης της επιδερμίδας. Η εφαρμογή τους έχει θεαματικά αποτελέσματα. Το δέρμα αναπλάθεται και συσφίγγεται, το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται, οι ρυτίδες λειαίνονται και το πρόσωπό σας ανακτά τη χαμένη του λάμψη και φρεσκάδα. Τα νήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ για μια ολοκληρωμένη ανανέωση της εμφάνισής σας.

Πώς γίνεται η διαδικασία;

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και η διάρκειά της δεν ξεπερνά τα 45 λεπτά. Ο γιατρός αφού απλώσει μια αναισθητική κρέμα στην περιοχή, μέσω ειδικών οδηγών που μοιάζουν με  λεπτές σύριγγες εφαρμόζει τα νήματα.

Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά αμέσως μετά τη θεραπεία και οριστικοποιούνται μετά από περίπου τρεις μήνες. Η διάρκειά τους κυμαίνεται από δεκαοκτώ έως είκοσι τέσσερις μήνες ανάλογα με το ρυθμό της διαδικασίας γήρανσης κάθε οργανισμού.